Coș

0

Precomenzi Comics

Precomenzi Comics Februarie 2020

Noul catalog e disponibil pe magazinul nostru online. Acesta contine titlturile ce vor fi publicate in luna Aprilie, anul curent. De asemenea, pentru cei care utilizeaza sistemul nostru de precomenzi, avem cateva functionalitati noi pe site.

Daca nu aveti rabdare sa cititi, puteti sari direct la catalogul de precomenzi 🙂

Incepand de luna aceasta, in pagina de finalizare comanda va fi afisata data publicarii a produsului pe care doriti sa il achizitionati. Se poate vedea in poza de mai jos. Data publicarii se va afisa si in emailul de confirmare a comenzii.

Daca comanda contine produse din mai multe cataloage, costul transportului va fi afisate pentru fiecare catalog. Mai jos aveti un exemplu cu produse aflate deja in stoc dar si din catalogul de comics.

 

O alta functionalitate ce speram sa va placa este afisarea datei publicarii dar si numarul de zile pana la aceasta in pagina comenzii. Daca accesati pagina Contul Meu si apoi ultima comanda plasata, dupa datele de facturare se va afisa o sectiune noua ce contine lista cu comic books-urile precomandate, data publicarii si numarul de zile pana la publicare. Speram sa va ajute 🙂

Cam acestea au fost noutatile, va dorim spor la colectionat comics 😀

One comment on “Precomenzi Comics Februarie 2020

[…] mai. Pana la aparitia catalogului nou, inca se pot comanda reviste ce vor fi publicate in luna aprilie. De asemenea in luna aprilie, sunt disponibile la precomanda variant covers zombie pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comenzile online plasate in perioada 29 Mai - 1 Iunie vor fi livrate incepand cu data de 2 Iunie.