Coș

0

Top Vanzari

Cea mai populara editura in 2019 – Market Share

Suntem deja in a treia luna din an, avem si catalogul lunii mai pe site si am zis sa incercam sa facem o statistica cu ce au citit cei care folosesc sistemul nostru de precomenzi.

Pentru cei care nu stiu ce este sistemul de precomenzi si de ce il folosim avem si cateva clarificari 🙂

In magazin comics-urile noi aduse sunt in general primul numar dintro serie, numere speciale si anuale. Lunar incercam sa completam si 2-3 miniserii care ni se par noua mai interesante.

Cateva din seturile sau seriile complete ce au fost disponibile in magazin: Dceased, House of X/Power of X, Event Leviathan, Stranger Things: Six, The Batman Who Laughts.

Seriile complete le gasiti in sectiunea cu acelasi nume de pe magazinul online sau in cutiile din magazinul fizic.

 • King Thor #1 – 4 (2019) Marvel

  100.00 lei
  Adaugă în coș
  Add to Wishlist
  Add to Wishlist

De ce sa precomanzi comics?

Destul de simplu. Nu vei rata nici un numar din seria respectiva, tot timpul revistele sunt primul print. Toate revistele vin cu folii si cartoane de protectie(bags and board) cu exceptia a catorva titluri.

De ce sa pui precomenzi din catalogul curent?

Aceleasi motive ca mai sus doar ca vei avea si o reducere la reviste.

Chiar daca revistele din cataloagele anterioare mai sunt disponibile online, nu garantam ca le mai gasim in primul print sau variant cover-ul ales. De asemenea nu au reducere.

De ce sa iti pui comanda la timp si pe magazinul online?

Daca nu e pe magazinul online atunci noi nu o luam in cosiderare si 2 saptamani credem ca e mai mult decat destul sa te decizi la ce serii sa urmaresti. Nu vom urmari comenzile anterioare de precomenzi asa ca nu stim ce numere va lipsesc.

De ce sa nu iti precomanzi comics?

In caz ca nu aveti rabdare sa asteptati doua luni sau chiar mai mult pana acestea se publica, nu va recomandam. Unele serii se pot termina chiar si dupa 2 ani( Doomsday Clock)

Market Share 2019

La finalul anului 2018 am inceput cu sistemul de precomenzi, asa ca nu avem o statistica foarte completa deoarece am folosit diverse modalitati de a tine evidenta revistelor precomandate.

Anul trecut s-au livrat aproximativ 900 de reviste. Iar din totalul acesta foarte putini au fost cei care au renuntat la ele, maxim 30 de comics. In poza de mai sus se vede clar ce editura a fost pe primul loc :). Asta pentru ca Marvel livreaza si cele mai multe titluri lunar, in jur de 100 cu tot cu variant covers.

Top 3 Comics 2019

 1. Detective Comics #1000
 2. Spawn #300
 3. The Batman Who Laughts Grimm Knight

Cam atat cu market share-ul 🙂 vom organiza si un mic concurs, dar vom reveni cu detalii.

VEZI CATALOG MAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Incepand cu data de 1 Iulie, toate comenzile online vor fi livrate doar prin prin curier rapid - Sameday.