Coș

0

Precomenzi Comics

Precomenzi Comics – Februarie 2020

Catalog comics februarie 2020

Noul catalog de la Previews World este disponibil si pe magazinul nostru online cu un nou design care speram sa fie mai usor de utilizat. Asta inseamna serii noi
de la DC COMICS, MARVEL, IMAGE, DARK HORSE plus alte edituri.

Incepand de luna aceasta avem un nou format la catalogul de precomenzi. Destul de similar cu cel de la Previews World, si credem cae mult mai usor de folosit. Asa ca avem o singura pagina, deci nu va mai trebui sa treceti prin cateva zeci de pagini pentru a gasi o serie.
Editurile sunt ordonate dupa cele mai populare, DC si Marvel primele urmate de Image, Dark Horse si alte edituri.
Momentant toate seriile noi dar si specialurile si one shot-urile sunt marcate ca serie noua. In viitor le vom organiza si pe acestea.

De asemenea am actualizat si cataloagele pentru lunile Decembrie si Ianuarie. Revistele sunt inca disponibile pentru a fi comandate dar exista sansa sa nu mai fie disponibile ca First print.
Link pentru catalog mai jos
Catalog precomenzi comics FEBRUARIE 2020
Catalog precomenzi comics IANUARIE 2020
Catalog precomenzi comics DECEMBRIE 2020

Saptamana viitoare vom avea o promotie la toate figurinele Funko. Acestea vor beneficia de un discount de 10% din pretul afisat. Oferta va fi disponibila atat in magazinul fizic dar si in cel online. Oferta valabila intre 25 si 30 Noiembrie. Stoc LIMITAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comenzile online plasate in perioada 29 Mai - 1 Iunie vor fi livrate incepand cu data de 2 Iunie.