Shopping Cart

Precomenzi Previews Octombrie 2021

Catalogul de precomenzi pentru luna OCTOMBRIE 2021 este disponibil pe magazinul online, unii dintre voi ati si plasat precomenzile.

Termen limita pentru precomenzi – 19 August 2021

In atentia celor care precomanda catalogul PREVIEWS, acesta vine insotit si de Marvel Previews si DC Connect si nu este nevoie sa le comandati separat.

De asemenea au sosit si precomenzile de pe luna IULIE 2021, cu o mica intarziere datorita pandemiei. Inca sunt probleme la transporturile internationale si titlurile din ultimele doua saptamani ale lunii trecute nu au ajuns la timp din SUA ca sa poata fi distribuite.

Nu am fost afectati doar noi ci si alte magazine care au acelasi distribuitor.

Pentru a pregati precomenzile voastre avem mai multe etape.

Prima este de a le receptiona si verifica daca toate produsele au fost expediate catre noi dar si sa le punem in folii si cartoanele speciale pentru protectie.

In momentul in care am finalizat de verificat lista urmeaza pasul doi, acesta fiind contactarea distribuitorului daca constatam lipsuri sau produse cu defecte din cauza transportului.

Pentru aceste produse avem trei situatii.

  • Produsul este inca disponibil in stoc si se va trimite cu precomenzile din luna urmatoare
  • Produsul este disponibil doar la editura. In aceasta situatie perioada in care se va trimite catre noi poate fi mai lunga.
  • Produsul este indisponibil si nu se mai accepta comenzi.

Daca se intampla sa fie una din ultimele situatii, putem face retur la bani pentru produsul respectiv sau daca exista posibilitatea, vom comanda o alta varianta de coperta.

Pasul trei este sortarea lor pe comenzi si notificarea persoanelor care au plasat precomenzi.

In momentul in care am primit confirmarea ca putem trimite comanda respectiva urmeaza si ultimul pas, pregatirea coletelor si expedierea la cei care au abonamente 🙂

Pentru orice neclaritati sau chiar si comenzi de produse care deja au fost publicate sau urmeaza sa fie publicate ne puteti contacta pe email, facebook sau instagram.

Nu o sa facem recomandari de serii din catalogul curent pentru ca produsele respective vor fi dezactivate, dar lasam de final o poza cu o coperta care noua ne-a placut.

De la DC COMICS BLACK LABEL – Suicide Squad: Get Joker! #1 Cover A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *